Jakt og fiske

Karpefisket i Deltaområdet er verdenskjent og tiltrekker seg mange turister. Fisket i Deltaer er strengt regulert, og man må alltid ha med seg lokale operatører i praksis.

Kategori:
Tags: 

Romania er et eldorado for jakt - og fiskeinteresserte.

Karpefisket i Deltaområdet er verdenskjent og tiltrekker seg mange turister. Fisket i Deltaer er strengt regulert, og man må alltid ha med seg lokale operatører i praksis.

Mulighetene for sportsfiske er mange i fjellområdene. Ellers kan man fiske i de fleste innsjøene i Romania mot å løse et lokalt fiksekort som hos oss. Disse kortene får man ofte kjøpt der og da av inspektører som bor eller har et skur i nærheten av vannet. Spør i nærmeste bolighus for sikkerhets skyld.

Har du planer om jakt i Romania, må du ta kontakt i forkant og planlegge godt. Men at du vil få en unik opplevelse i et spennende område, er sikkert.

Deltaet har enorme muligheter for den fiskeinteresserte.

Mer om om karpefiske |: danube.htm 

Linker:

http://www.delta-dunarii.ro/eng/index.html

Det arrangeres ULVE- OG BJØRNESAFARI.

Ulver streifer også i Deltaområdet. Slanger og skilpadder er det plenty av. All turisme og jakt/fiske i området er strengt regulert, og er underlagt rumensk og internasjonal kontroll.

Les om Deltaets vegetasjon og fauna på engelsk på sidene til GORP og ROTRAVEL

Jaktsesonger

KRONHJORT: 1/8-30/12

HJORT:1/9-30/11

DÅDYR: 15/5-30/11

BJØRN: 15/3- 15/5

VILLSVIN: 1/10-15/2

FASAN:15/10-15/2

Romanias organiasjon for jegere og fiskere :

A.G.V.P.S - Cala Masilor 128 - Bucuresti Telefon 0040 1 3143607 Fax 0040 1 3136240 Foreningen har en jakt-og fiskeforretning i Str.Valsanesti 3 Bucuresti -

http://www.nationsencyclopedia.com/Europe/Romania-FLORA-AND-FAUNA.html

http://mmtourism.free.fr/Maramures/Entertainment/huntingfentertainment.html

Kontakt VisitRomania.no

Bestill lignende reise