Om visitromania

Vi er spesialister på turer til Romania og Moldova og tilbyr både ferdige tematurer og skreddersydde turer helt etter kundenes ønsker.

Hvorfor Romania?

Romania er et annerledes og fascinerende land, med store kontraster. Det rumenske folket er vennlige og gjestfrie, og det er lett å bli glad i landet. Lonely Planet - verdens mest kjente reiseguide – kåret for få år siden Transilvania som verdens mest attraktive reisemål. Samme året anbefalte CNN TRAVEL Romania som reisemål, her trekkes spesielt Transilvania, det rumenske Donaudeltaet og hovedstaden Bucuresti frem. Også Nettavisen.no nevner Bucuresti som en av de billigste hovedstedene i Europa.

Utallige muligheter

Et opphold i Romania kan by på badeferie ved Svarthavet, karpefiske i Donaudeltaet, sykkelturer i Karpatene og rundturer på jakt etter Dracula.

Dersom du søker fred og ro, anbefaler vi å gjøre som Prins Charles, - å oppsøke den rumenske landsbygda. Prins Charles har hus i Viscri, landsbyen som står på Unescos verdensarvliste og hvor tiden har stått stille i århundrer.

Ønsker du å pleie deg selv og kroppen din, så kan Romania by på både gjørmebad i salte innsjøer og spaferie – inkludert besøk i Europas største spa i den rumenske hovedstaden, Therme Bucuresti.

Populært er også fjellturer, grottebesøk, besøk i unike saltgruver, dykkerkurs og -ferie i Svartehavet, turer i fjellene og skiferie i moderne alpinanlegg i Karpatene.

Romania er et av Europas største vinprodusenter, og kvaliteten er helt på høyde med de mer etablerte og velkjente vinlandene. Vi har egne turer for vininteresserte. Vi arrangerer også andre guidede turer etter valgte tema.

Artikler om VisitRomania i norsk presse.:

Dagsavisen
Nye Reiselivsavisen
Romaniareiser.com
Jurnal de Nord

Exxon på tur med visitromania.no.
VisitRomania.no stolt sponsor i Håndball Champions League Kvinner i kampen mellom CSM Bucuresti og Larvik i januar 2017.

BLI MED I VÅRT NYHETSBREV

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.