Jupiter

JUPITER er mer en betegnelse på et ferieområde enn en egen badeby. Jupiter har rundt 15 hoteller og ligger mellom havet og Comorova - skogen. Med campingplassen medregnet har stedet en kapasitet på 3000 gjester pr døgn. Campingplassen i Jupiter er en av den rumenske Svarthavskystens største og beste.

Kategori:
Tags: 

Jupiter er mer en betegnelse på et ferieområde enn en egen badeby. Jupiter har rundt 15 hoteller og ligger mellom havet og Comorova - skogen. Med campingplassen medregnet har stedet en kapasitet på 3000 gjester pr døgn. Campingplassen i Jupiter er en av den rumenske Svarthavskystens største og beste.

Siden området ligger rett sør for Neptun og nord for Cap Aurora, henger området i hop med disse i begge ender. Men skilt forteller når man er hvor hvis man kommer med bil.

Fornøyelsesmessig kan et opphold i Jupiter kombineres med tilbudene i Neptun. - man kan gå dit på 15 minutter eller ta traktortogene som transporterer turister langs alle badebyene i Mangalia kommune sommerstid.

Som nevnt over; et første inntrykk av Jupiter er at dette er et litt større, populært campingområde, men ved nærmere ettersyn er Jupiter langt mer. Rundt den lille innsjøen Tismana ligger en ferielandsby, her er det et sommerteater, en kino, en idrettsplass, en bowlehall og en stor ferieklubb med barservice plassert rett på stranda som opitimistisk har blitt døpt Paradise Club. Skulle du like minigolf, er det flere muligheter i skogkanten. Prisene på de ulike aktivitetene er svært lave.

Bestill lignende reise