Rumenske vannparker

Enhver rumensk by med en viss størrelse har store og flotte badeland.

Enhver rumensk by med en viss størrelse har store og flotte badeland. Mindre byer har det som rumenerne kaler "strand", et utebasseng.

De mest kjente badelandene i Romania er:

WATERPARK I BUCURESTI på www.waterpark.ro Parken ligger et stykke utenfor byen og bygges om stadig. Twister og Racer Slide er av de heftigste sakene. Parken er kun åpen om sommeren.

AQUA MAGIC i MAMAIA CONSTANTA var det første store badelandet i Romania og blir sett på som en modell for andre parker. Parken ligger ikke langt fra stranda og telegondola -banen er rett ved. Parken er kun åpen om sommeren. Nettstedet er  http://www.aqua-magic.ro/

PARADISU ACVATIC I BRASOV er åpen både om sommeren og delen som er under tak er åpen også om vinteren også. Mens parkene i Bucuresti og Constanta er dominert av vannlek og fart , har anlegget i Brasov også flere tilbud i spa og relax-nisjen. Nettsted : http://www.paradisulacvatic.ro/en/

THERME SPA : Et gigantisk thermisk bad med navnet Therme Bucuresti åpnet i januar 2016 ca 10 minutter utenfor den rumenske hovedstaden. Therme Bucuresti er Europas største i sitt slag. Rundt 1000 besøkende kan nyte området samtidig, i bassenger med 800000 levende planter rundt, spa, termiske basseng, badeland osv.

Therme spa